Perselectief
W&S IN COMMERCIËLE EN MANAGEMENT FUNCTIES
Team Perselectief Apeldoorn

WERVING EN SELECTIE IN DE DIENSTVERLENING

Nieuw item

Perselectief is al vele jaren succesvol partner van dienstverlenende bedrijven bij de invulling van hun vaste en tijdelijke vacatures vanaf HBO-niveau. Adviesorganisaties in bijvoorbeeld accountancy en subsidieadvies, verzekeraars, verhuurbedrijven, transportondernemingen en diverse andere dienstverleners zijn al jarenlang trouwe klanten van Perselectief.

WAAROM PERSELECTIEF VOOR INVULLING VAN VACATURES IN DE DIENSTVERLENING?

Als op en top dienstverlener zijn wij er uiteraard op gericht om onze dienst optimaal uit te voeren. Daar plukt u de vruchten van. Door onze dienstverlenende achtergrond begrijpen wij de processen die binnen uw organisatie het verschil maken tussen succes en falen. Daarmee kunnen wij als geen ander beoordelen of potentiële kandidaten over de juiste competenties en vaardigheden beschikken om binnen uw dienstverlening het verschil te maken. Ons grote netwerk van commerciële, uitvoerende, adviserende en financiële kandidaten, veelal latent zoekend naar een nieuwe baan, maakt dat wij meestal snel en adequaat kunnen voorzien in uw vraag, hoe moeilijk ook.

PERSELECTIEF, ONZE WERVING EN SELECTIE AANPAK

Na een gedegen intake stellen we met de opdrachtgever een plan van aanpak op en maken tevens een document waarin meer achtergrondinformatie over bedrijf, cultuur, betrokkenen en vacature(s) wordt gegeven en waarin ook onze aanpak wordt toegelicht.

Zo communiceren we dat ook met de serieus geïnteresseerde kandidaten om hen daarmee een goed beeld te geven van waar het bij de vacature en het bedrijf echt om gaat. Wat ze kunnen verwachten van hun nieuwe werk en het proces daar naar toe. Na een uitgebreid interview stellen we in een duidelijke en heldere rapportage de kandidaten voor die in hoge mate voldoen aan uw eisen. Die kandidaten waar u graag mee in gesprek gaat!

Indien gewenst kunnen we, al dan niet in samenwerking met onze partners, voorzien in een assessment van onze kandidaten.

Perselectief begeleidt de gehele selectieprocedure. In de eerste 6 maanden na de werving en selectie blijven wij betrokken bij u en uw nieuwe medewerker, omdat wij overtuigd zijn van onze werkwijze en kwaliteit van dienstverlening en onze kandidaten!

PARTNERSHIP EN COMMITMENT

Perselectief werkt op basis van relatie en vertrouwen. Niettemin worden al onze kandidaten getoetst op integriteit middels Human Profiling. Daarnaast vinden wij partnership en commitment erg belangrijk. Dat betekent dat we met u afspreken wat we van elkaar mogen verwachten. In gezamenlijkheid komen we tot het beste resultaat. We investeren graag in een lange termijn relatie met u.

Nieuw item

Neem gerust contact op met één van onze Consultants voor alle mogelijkheden en onmogelijkheden:
Maarten van de Sande
Marloes Asberg

Of bezoek via onderstaande foto's de persoonlijke pagina's. We zijn u graag van dienst!

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.