088-7766544 info@perselectief.nl
Perselectief

PERSELECTIEF, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Werving en Selectie Apeldoorn Teamfoto

WERVING EN SELECTIE IN DE DIENSTVERLENING

Perselectief is al vele jaren succesvol partner van dienstverlenende bedrijven bij de invulling van hun vaste en tijdelijke vacatures vanaf HBO-niveau. Adviesorganisaties in bijvoorbeeld accountancy en subsidieadvies, verzekeraars, verhuurbedrijven, transportondernemingen en diverse andere dienstverleners zijn al jarenlang trouwe klanten van Perselectief.

WAAROM PERSELECTIEF VOOR INVULLING VAN VACATURES IN DE DIENSTVERLENING?

Als op en top dienstverlener zijn wij er uiteraard op gericht om onze dienst optimaal uit te voeren. Daar plukt u de vruchten van. Door onze dienstverlenende achtergrond begrijpen wij de processen die binnen uw organisatie het verschil maken tussen succes en falen. Daarmee kunnen wij als geen ander beoordelen of potentiële kandidaten over de juiste competenties en vaardigheden beschikken om binnen uw dienstverlening het verschil te maken. Ons grote netwerk van commerciële, uitvoerende, adviserende en financiële kandidaten, veelal latent zoekend naar een nieuwe baan, maakt dat wij meestal snel en adequaat kunnen voorzien in uw vraag, hoe moeilijk ook.

PERSELECTIEF, ONZE WERVING EN SELECTIE AANPAK

Na een gedegen intake stellen we met de opdrachtgever een plan van aanpak op en maken tevens een document waarin meer achtergrondinformatie over bedrijf, cultuur, betrokkenen en vacature(s) wordt gegeven en waarin ook onze aanpak wordt toegelicht.

Zo communiceren we dat ook met de serieus geïnteresseerde kandidaten om hen daarmee een goed beeld te geven van waar het bij de vacature en het bedrijf echt om gaat. Wat ze kunnen verwachten van hun nieuwe werk en het proces daar naar toe. Na een uitgebreid interview stellen we in een duidelijke en heldere rapportage de kandidaten voor die in hoge mate voldoen aan uw eisen. Die kandidaten waar u graag mee in gesprek gaat!

Indien gewenst kunnen we, al dan niet in samenwerking met onze partners, voorzien in een assessment van onze kandidaten.

6 MAANDEN GARANTIE OP BEMIDDELDE KANDIDATEN

Perselectief begeleidt de gehele selectieprocedure. In de eerste 6 maanden na de werving en selectie blijven wij nauw betrokken bij u en uw nieuwe medewerker. En omdat wij overtuigd zijn van onze werkwijze en kwaliteit van dienstverlening (en onze kandidaten) geven wij 6 maanden ‘garantie’ op de door ons bemiddelde kandidaten.

PARTNERSHIP EN COMMITMENT

Perselectief werkt op basis van relatie en vertrouwen. Niettemin worden al onze kandidaten getoetst op integriteit middels Human Profiling. Daarnaast vinden wij partnership en commitment erg belangrijk. Dat betekent dat we met u afspreken wat we van elkaar mogen verwachten. In gezamenlijkheid komen we tot het beste resultaat. We investeren graag in een lange termijn relatie met u.

Neem gerust contact op met één van onze Consultants voor alle mogelijkheden en onmogelijkheden:
Maarten van de Sande
Marloes Asberg

Of bezoek via onderstaande foto's de persoonlijke pagina's. We zijn u graag van dienst!

Maarten van de Sande en Marloes Asberg werving & selectie Dienstverlening

Perselectief Werving en Selectie, onze mensen maken het verschil

Contact

Perselectief
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
10-01-2018
Perselectief ... wij creëren groei   Sinds 1 januari jl. is het team van Perselectief versterkt met een recruiter: Marilène Heijbers. Hieronder stelt zij zich voor. Marilène Heijbers: Recruiter in Bouw & Techniek "Sinds januari 2018 ben ik met veel plezier werkzaam als Recruiter bij Perselectief. Binnen Perselectief hebben we ...
04-12-2017
Kennis maken? Wie kennis wil maken met Justin of Sanne is van harte welkom op ons kantoor in Apeldoorn! De koffie staat klaar! Neem van te voren dan wel even persoonlijk contact met ze op, want ze werken op volle kracht.   Perselectief... Wij creëren groei!   Sinds 1 november ...