/
Perselectief
W&S IN COMMERCIËLE EN MANAGEMENT FUNCTIES
Team Perselectief Apeldoorn

Linda Teelken

Linda  Teelken
Naam: Linda Teelken
Adres: Waterloseweg 7A (GRIFT055)
  7311 JG,  APELDOORN
Mobiel: (06) 5323 4370
Werk telefoon: (055) 4034 034

Even voorstellen:

Linda Teelken: Werving en Selectie is mijn passie

Sinds 2007 ben ik bij Perselectief actief in Werving en Selectie van Sales professionals. Ofwel bemiddeling van sales talent zoals accountmanagers, salesmanagers en sales directors. Daarvóór had ik meer dan 20 jaar commerciële ervaring in de installatie branche, bij werktuigbouwbedrijven en bij hout- en bouwtoeleveranciers. Met name in de Bouw en Techniek heb ik dan ook een groot netwerk. Afgelopen jaren heb ik ook in andere branches veel succesvolle opdrachten mogen uitvoeren op het gebied van Werving en Selectie, Interim Management en Headhunting. Door mijn ervaring spreek ik dezelfde taal als mijn klanten en kandidaten en weet ik in meer dan 95% van de gevallen de juiste match te vinden tussen beide partijen.

Als mede-eigenaar van Perselectief ben ik sinds 2013 intensief betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie. En als directeur per 1 maart 2015 ben ik verantwoordelijk voor de commerciële aansturing van de hele Perselectief organisatie.

Waarom ben ik succesvol in Werving en Selectie?

Mijn vakdeskundigheid in sales en operations, mijn managementervaring, mijn branchekennis van Bouw, Techniek en andere marktsectoren, en mijn uitgebreide en unieke netwerk zorgen ervoor dat ik voor u als opdrachtgever of kandidaat altijd de beste match realiseer. Mijn klanten zeggen dat ik succesvol ben door de combinatie van:
• Betrokkenheid
• Enthousiasme
• Commerciële inslag
• Doortastendheid

De specialisten van Perselectief

Voor Interim Management, Executive Search en Werving en Selectie Sales bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn collega’s bij Perselectief staan voor u klaar voor de specialistische invulling van vaste en tijdelijke vacatures met een eigen expertise. Alle consultants bij Perselectief zijn specialisten in markten en functies en willen als “Trusted Advisor” altijd het optimale resultaat nastreven voor alle betrokkenen. Met veel kennis van hun markt en met grote en actieve netwerken in hun eigen specialisme zijn wij gesprekspartners van niveau. Deze aanpak is bewezen succesvol en leidt bij vacatures tot snelle invulling met de beste en meest geschikte kandidaten.

Meer weten over mij?

U kunt mij altijd bereiken op 06 – 53 23 43 70 of stuur mij direct een mail: lindateelken@perselectief.nl.
Of u kunt mijn LinkedIn profiel bezoeken:

Widget:

Actieve vacatures:

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.