/
Perselectief
W&S IN COMMERCIËLE EN MANAGEMENT FUNCTIES
Team Perselectief Apeldoorn

Corine Schoonderbeek

Corine  Schoonderbeek
Naam: Corine Schoonderbeek
Adres: Waterloseweg 7A (GRIFT055)
  7311 JG,  APELDOORN
Mobiel: (06) 1525 5294
Werk telefoon: (055) 4034 034

Even voorstellen:

Corine Schoonderbeek: Werving en Selectie Specialist

Sinds 2018 ben ik actief bij Perselectief in Werving & Selectie. Mijn specialismen zijn Bouw, Sales en Techniek. In de afgelopen jaren heb ik kennis en ervaring opgedaan in deze branches waarbij ik een uitgebreid netwerk heb opgebouwd.

Waarom ben ik succesvol in de Werving & Selectie?

Ik ben ervan overtuigd dat gelukkig en succesvol zijn te maken heeft met de juiste persoon op de juiste plek. Het resulteert er namelijk in dat bedrijven en mensen met plezier het beste uit zichzelf kunnen halen. Door mijn commerciële ervaring, resultaatgerichtheid en enthousiasme zorg ik ervoor dat de beste match gerealiseerd wordt.

De specialisten van Perselectief

Voor de search naar kandidaten voor sleutelposities in bouw en techniek bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn collega’s bij Perselectief staan voor u klaar voor de specialistische invulling van vacatures met een eigen expertise. Of het nu gaat om kwalitatieve Werving en Selectie, hoogwaardig Interim Management of (inter-)nationale Executive Search, wij hebben de kennis en de expertise om u goed te helpen. Alle consultants bij Perselectief zijn specialisten in markten en functies en willen als “Trusted Advisor” altijd het optimale resultaat nastreven voor alle betrokkenen. Met veel kennis van onze markten en met grote en actieve netwerken in onze eigen specialisme zijn wij gesprekspartners van niveau. Deze aanpak is bewezen succesvol en leidt bij vacatures tot snelle invulling met de beste en meest geschikte kandidaten.

Meer weten over mij?

U kunt mij ook altijd bereiken op 06 – 15 25 52 94 of stuur mij direct een mail: corineschoonderbeek@perselectief.nl.
Of u kunt mijn LinkedIn profiel bezoeken:

Widget:

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
17-05-2019
Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. Onze recruiters hebben elk hun eigen specialismen en werken ...