088-7766544 info@perselectief.nl
Perselectief
PERSELECTIEF

ONZE MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

Perselectief Werving en Selectie Apeldoorn Teamfoto

WERVING EN SELECTIE VOOR UW MANAGEMENT VACATURE

Perselectief verzorgt al meer dan 25 jaar werving en selectie van managers en directeuren voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. Deze zogenaamde Executive Search activiteit is gelieerd aan CFR Global Executive Search.
Bij Executive Search zijn twee aspecten belangrijk:
1. Een goed inzicht in de organisatie, de omgeving en de specifieke vraagstelling.
2. Een relevant en actueel netwerk van latente kandidaten.

ONS INZICHT

Bij een managementvacature is het erg belangrijk om een juiste situatie analyse te maken. Dit vereist vertrouwen en openheid van opdrachtgever en Perselectief, maar ook deskundigheid. De jarenlange management ervaring van onze directieleden Linda Teelken en Maarten van de Sande zorgt voor het gewenste deskundigheidsniveau. Wij begrijpen als geen ander dat een bepaalde situatie vraagt om specifiek management. Bovendien begrijpen we uw behoeften en uitdagingen als ondernemer omdat we zelf ondernemer zijn.

ONS NETWERK

We beschikken over een groot en uniek netwerk van managers en directeuren in Nederland. Dit netwerk is in de afgelopen 25 jaar zorgvuldig opgebouwd en onderhouden. Door de aansluiting met CFR beschikken wij tevens over een netwerk van managers en directeuren in 35 andere landen, zowel binnen als buiten Europa. U kunt bij ons te allen tijde deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid verwachten.

ONS EXECUTIVE SEARCH PROCES

Een goed begin is het halve werk. Wij verdiepen ons terdege in uw specifieke situatie en vraagstelling. Hierbij maken we gebruik van een stuk marktanalyse en voeren we gesprekken met relevante stakeholders. Daarna stellen we samen met u een plan van aanpak voor de werving en selectie van uw management / directie vacature op. Hierin beschrijven we onze werkzaamheden, de verwachte doorlooptijd van de procedure en de wederzijdse "rechten en plichten", om vol vertrouwen en commitment tot de beste match te kunnen komen.

Aan het begin van onze werkzaamheden bepalen we onze strategie voor de werving, search en selectie. Iedere management vacature is anders. Dit vergt een maatwerk strategie om de juiste kandidaten te kunnen bereiken. Met onze moderne search tools en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om snel te schakelen. Met geselecteerde kandidaten gaan we een uitgebreid gesprek aan, om ze grondig te screenen op deskundigheid en persoonlijkheid en ze ook écht te leren kennen. Alleen de beste kandidaten zijn goed genoeg om aan u te worden voorgesteld. We gaan daarbij zorgvuldig en gericht te werk.

Daarna begeleiden we de verdere procedure, zodat u de beste kandidaat kunt aannemen. In de eerste 6 maanden na indiensttreding blijven wij nauw betrokken bij u en uw nieuwe medewerker. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze dienstverlening (en van onze kandidaten!) geven wij 6 maanden ‘garantie’ op de door ons bemiddelde kandidaten.

PARTNERSHIP EN COMMITMENT

Perselectief werkt op basis van relatie en vertrouwen. Niettemin worden al onze kandidaten getoetst op integriteit middels Human Profiling. Daarnaast vinden wij partnership en commitment erg belangrijk. Dat betekent dat we met u afspreken wat we van elkaar mogen verwachten. In gezamenlijkheid komen we tot het beste resultaat. We investeren graag in een lange termijn relatie met u.

Wilt u snel weten hoe Perselectief directie en management vacatures snel invult? Bel dan 088-7766544 en vraag naar Linda of Maarten. Wij komen graag kennismakingen in een vrijblijvend gesprek:

Perselectief Maarten van de Sande en Linda Teelken Management vacatures


Perselectief Werving en Selectie, onze mensen maken het verschil

Contact

Perselectief
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
28-09-2017
En ben je nieuwsgierig naar ons groeiende kantoor, dan ben je van harte welkom om onze nieuwe kantoorruimtes te komen bewonderen! Je kunt dan contact opnemen met onze consultants. Perselectief... Onze mensen maken het verschil   Sinds mei 2016 is ons kantoor aan het Oranjepark in Apeldoorn gevestigd, waar we ...
14-09-2017
Perselectief Is al meer dan 25 jaar succesvol op het gebied van specialistische werving, search en selectie. Perselectief Interim is al ruim 15 jaar actief met de invulling van interim opdrachten. Kortom, we hebben ons bestaansrecht inmiddels meer dan bewezen! Wij zijn een full-service bureau met landelijke dekking o.a. in ...
30-08-2017
Proactief, ondernemend, snel, integer en betrouwbaar. Ook in de bouw en techniek. Met deze kernwaarden als basis levert Perselectief maatwerk als het gaat om het bemiddelen in vaste en tijdelijke functies vanaf HBO-niveau. Ons doel is om te zorgen dat zowel onze klanten als onze kandidaten kunnen excelleren. En dat ...
25-07-2017
Kijk maar met ons mee! https://www.youtube.com/watch?v=QazMrc7tfPM Perselectief... Onze mensen maken het verschil   Elke maandagmorgen door weer en wind komen onze trouwe vrienden van Senszo (dagbesteding in Apeldoorn, www.senszo.nl ) bij Perselectief op kantoor om ons te helpen met wat klusjes op kantoor. Omdat we graag iets terug willen doen ...
29-05-2017
Waarom stel je vragen? Je brief is heel belangrijk om voor een sollicitatie gesprek uitgenodigd te worden, maar zit je aan tafel dan moet je wel laten zien dat jij degene bent die ze nodig hebben.Stel de juiste vragen! Wij kunnen helpen... Als je bij ons solliciteert op een vacature, stel ...