055 - 30 34 034 info@perselectief.nl
Perselectief

PERSELECTIEF, WIJ CREËREN GROEI

Team Perselectief Apeldoorn

WERVING EN SELECTIE VOOR UW MANAGEMENT VACATURE

Perselectief verzorgt al meer dan 25 jaar werving en selectie van managers en directeuren voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. Deze zogenaamde Executive Search activiteit is gelieerd aan CFR Global Executive Search.
Bij Executive Search zijn twee aspecten belangrijk:
1. Een goed inzicht in de organisatie, de omgeving en de specifieke vraagstelling.
2. Een relevant en actueel netwerk van latente kandidaten.

ONS INZICHT

Bij een managementvacature is het erg belangrijk om een juiste situatie analyse te maken. Dit vereist vertrouwen en openheid van opdrachtgever en Perselectief, maar ook deskundigheid. De jarenlange management ervaring van onze directieleden Linda Teelken en Maarten van de Sande zorgt voor het gewenste deskundigheidsniveau. Wij begrijpen als geen ander dat een bepaalde situatie vraagt om specifiek management. Bovendien begrijpen we uw behoeften en uitdagingen als ondernemer omdat we zelf ondernemer zijn.

ONS NETWERK

We beschikken over een groot en uniek netwerk van managers en directeuren in Nederland. Dit netwerk is in de afgelopen 25 jaar zorgvuldig opgebouwd en onderhouden. Door de aansluiting met CFR beschikken wij tevens over een netwerk van managers en directeuren in 35 andere landen, zowel binnen als buiten Europa. U kunt bij ons te allen tijde deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid verwachten.

ONS EXECUTIVE SEARCH PROCES

Een goed begin is het halve werk. Wij verdiepen ons terdege in uw specifieke situatie en vraagstelling. Hierbij maken we gebruik van een stuk marktanalyse en voeren we gesprekken met relevante stakeholders. Daarna stellen we samen met u een plan van aanpak voor de werving en selectie van uw management / directie vacature op. Hierin beschrijven we onze werkzaamheden, de verwachte doorlooptijd van de procedure en de wederzijdse "rechten en plichten", om vol vertrouwen en commitment tot de beste match te kunnen komen.

Aan het begin van onze werkzaamheden bepalen we onze strategie voor de werving, search en selectie. Iedere management vacature is anders. Dit vergt een maatwerk strategie om de juiste kandidaten te kunnen bereiken. Met onze moderne search tools en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om snel te schakelen. Met geselecteerde kandidaten gaan we een uitgebreid gesprek aan, om ze grondig te screenen op deskundigheid en persoonlijkheid en ze ook écht te leren kennen. Alleen de beste kandidaten zijn goed genoeg om aan u te worden voorgesteld. We gaan daarbij zorgvuldig en gericht te werk.

Daarna begeleiden we de verdere procedure, zodat u de beste kandidaat kunt aannemen. In de eerste 6 maanden na indiensttreding blijven wij nauw betrokken bij u en uw nieuwe medewerker, omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze dienstverlening en van onze kandidaten!

PARTNERSHIP EN COMMITMENT

Perselectief werkt op basis van relatie en vertrouwen. Niettemin worden al onze kandidaten getoetst op integriteit middels Human Profiling. Daarnaast vinden wij partnership en commitment erg belangrijk. Dat betekent dat we met u afspreken wat we van elkaar mogen verwachten. In gezamenlijkheid komen we tot het beste resultaat. We investeren graag in een lange termijn relatie met u.

Wilt u snel weten hoe Perselectief directie en management vacatures snel invult? Bel dan 088-7766544 en vraag naar Linda of Maarten. Wij komen graag kennismaken in een vrijblijvend gesprek:

Perselectief Maarten van de Sande en Linda Teelken Management vacatures


Perselectief Werving en Selectie, wij creëren groei!

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
17-05-2019
Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in finance, HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. Onze consultants hebben elk hun eigen specialismen ...
01-03-2019
Perselectief ... Wij creëren groei!   Perselectief heeft zeer recent Tessa Hartemink verwelkomd als nieuw teamlid. Net terug van een wereldreis zit Tessa vol energie. Energie die ze ongetwijfeld goed kan gebruiken in haar nieuwe rol als Recruiter. Inmiddels hebben we Tessa al leren als een vrolijke en doortastende dame, ...
01-01-2019
30% korting! Om iedereen kennis te laten maken met deze nieuwe vorm van dienstverlening, en omdat Perselectief in 2019 alweer 30 jaar bestaat, geven wij tot 31 maart 2019 maar liefst 30% korting op de normale prijs van een Karaktertest. U kunt Maarten bellen of mailen voor meer informatie of ...