Perselectief
W&S IN COMMERCIËLE EN MANAGEMENT FUNCTIES
Team Perselectief Apeldoorn

WERVING EN SELECTIE VOOR UW MANAGEMENT VACATURE

ONS INZICHT

Bij een managementvacature is het erg belangrijk om een juiste situatie analyse te maken. Dit vereist vertrouwen en openheid van opdrachtgever en Perselectief, maar ook deskundigheid. De jarenlange management ervaring van directielid Linda Teelken  zorgt voor het gewenste deskundigheidsniveau. Linda: "Ik begrijp als geen ander dat een bepaalde situatie vraagt om specifiek management. Bovendien begrijp ik uw behoeften en uitdagingen als ondernemer omdat ik zelf ondernemer ben."

ONS NETWERK

Wij beschikken over een groot en uniek netwerk van managers en directeuren in Nederland. Dit netwerk is in de afgelopen 25 jaar zorgvuldig opgebouwd en onderhouden. U kunt bij ons ten alle tijden deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid verwachten.

PARTNERSHIP EN COMMITMENT

Perselectief werkt op basis van relatie en vertrouwen. Niettemin worden al onze kandidaten getoetst op integriteit middels Human Profiling. Daarnaast vinden wij partnership en commitment erg belangrijk. Dat betekent dat we met u afspreken wat we van elkaar mogen verwachten. In gezamenlijkheid komen we tot het beste resultaat. We investeren graag in een lange termijn relatie met u.

Wilt u snel weten hoe Perselectief directie en management vacatures snel invult? Bel Linda dan gerust op telefoonnummer: +31 (0)6 53 23 43 70. Zij komt graag kennismaken in een vrijblijvend gesprek.
Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.