/
Perselectief

Er waren mensen genoeg op de Bouwbeurs, maar hoe vind je de juiste mensen, hoe enthousiasmeer je ze en hoe vind je precies die mensen die jouw bedrijf nodig heeft?

Werkgevers ervaren een flink tekort aan gekwalificeerde technisch personeel in de techniek- en bouwbranche en hebben steeds meer moeite met het invullen van vacatures. Er heerst krapte op de arbeidsmarkt; personeel is minder beschikbaar en bedrijven merken dat vacatures veel langer open staan. Perselectief is gespecialiseerd in het werven en selecteren van technische specialisten in de techniek- en bouwsector. En met succes!

U mag ons altijd bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak: 088-7766544 of info@perselectief.nl of neemt u direct contact op met één van onze consultants.

Perselectief ... wij creëren groei
 
Op naar de Bouwbeurs 2019
Het was het zover. In alle vroegte zijn mijn collega Marloes Asberg en ik, Lisa Keijzers, met de trein vertrokken naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de Bouwbeurs 2019. De Bouwbeurs is eigenlijk een grote ontmoetingsplek voor iedereen die ook maar iets met de bouwbranche te maken heeft. Van producent, leverancier tot installateur, iedere doelgroep is hier wel te vinden.

Het doel voor ons als recruiters was dan ook om onze kennis uit te breiden, mensen uit de branche te spreken en onze naamsbekendheid te vergroten. Het motto: Zien en gezien worden.

Zo gezegd zo gedaan. Vol goede moed vetrokken we richting de bouwbeurs. Eenmaal aangekomen op Utrecht Centraal hoefden we niet ver te zoeken. Grote groepen mannen liepen allemaal dezelfde richting op… De Bouwbeurs. Bij binnenkomst kwamen we erachter dat wij niet als enigen de donderdag als dag hadden uitgekozen om de beurs te ontdekken. Wat een drukte!!!

Eenmaal binnen kwamen de prachtige stands je al tegemoet. Bedrijven hadden flink uitgepakt en er was flink werk van gemaakt. De ene stand was nog indrukwekkender dan de andere. Bedrijven hadden hun best gedaan om zoveel mogelijk producten op een originele manier onder de aandacht te brengen. De één had bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een VR-Bril om de producten optimaal te kunnen beleven, de ander had weer een prijzenrad, en weer andere maakte gebruik van een winactie. Kortom er was van alles te beleven.

Ondanks dat het de drukste dag van de week op de beurs was, hing er een goede sfeer. We hebben veel mensen gesproken en veel nieuwe dingen gezien. Kortom een geslaagde dag!
Bouwbeurs 2019

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.