/
Perselectief
Linda Teelken consultant werving en selectie
Wilt u echt weten hoe Perselectief u kan helpen? Nodig ons dan uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Perselectief... Wij creëren groei
 
Perselectief biedt effectieve oplossingen voor commerciële vacatures

Werkgevers ervaren een flink tekort aan gekwalificeerde commerciële mensen in de techniek- en bouwbranche en hebben steeds meer moeite met het invullen van deze vacatures. Er heerst krapte op de arbeidsmarkt; accountmanagers, Adviseurs, verkopers binnendienst, productmanagers enz zijn minder beschikbaar en bedrijven merken dat vacatures veel langer open staan. Perselectief is gespecialiseerd in het werven en selecteren van commerciële specialisten in de techniek- en bouwsector.

Eigen netwerk
‘We selecteren uit een groot eigen netwerk van commerciële professionals in de techniek- en bouwbranche op management niveau,’ zegt Linda Teelken mede-eigenaar van Perselectief en expert op het gebied van bouw en techniek. ‘We komen zelf uit deze branche en kunnen daardoor effectief reageren op een aanvraag. Bovendien spreken we de taal van de opdrachtgever en schakelen sneller dan bureaus die niet gespecialiseerd zijn in dit segment.’
Commerciële vacatures

Bent u geïnteresseerd in een snelle en vakkundige invulling van uw commerciële vacature, lees dan verder op: Perselectief Sales.
Voor specifieke vragen belt u gewoon even met Linda Teelken, dan is alles direct duidelijk. 

Contact:
U kunt bellen of mailen met Linda Teelken.
Tel: 06-53234370  of lindateelken@perselectief.nl
Zij helpt u graag verder!

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.