/
Perselectief
Karakter Consultancy Maarten van de Sande
30% korting!

Om iedereen kennis te laten maken met deze nieuwe vorm van dienstverlening, en omdat Perselectief in 2019 alweer 30 jaar bestaat, geven wij tot 31 maart 2019 maar liefst 30% korting op de normale prijs van een Karaktertest.

U kunt Maarten bellen of mailen voor meer informatie of een vrijblijvend advies:

06-208 51 567 of maartenvandesande@perselectief.nl.  

Perselectief... wij creëren groei
 
Karakter Consultancy: Nieuw bij Perselectief
Waar de één bij een nieuwe opdracht meteen aan de slag gaat, zal de ander eerst even nadenken en een plan van aanpak maken. Waar de één zichzelf motiveert, heeft de ander aansporing nodig van zijn omgeving. En waar de één vooral overtuigd zal raken als hij of zij iets hoort, wil de ander liever iets zien of voelen. Ieder mens handelt op zijn of haar eigen manier. Hoe dat komt? Dat wordt bepaald door je karakter.

Ieder mens heeft zijn of haar eigen karakter. Dit karakter bepaalt je gedrag en je houding ten opzichte van situaties en ten opzichte van anderen. Jarenlang onderzoek heeft 7 verschillende karakterstijlen aangetoond. Ieder mens beschikt over deze 7 stijlen en meestal zijn er 2 of 3 stijlen dominant aanwezig. Kort door de bocht is het zo dat deze karakterstijlen, individueel en in hun samenhang, bepalen hoe je je gedraagt. Ons karakter maakt ons uniek

Door inzicht te krijgen in het karakter van mensen, krijg je inzicht in hun doen en laten, maar ook in de redenen waarom mensen doen wat ze doen en de manier waarop ze het doen. Om karakters inzichtelijk te maken zijn in de afgelopen jaren twee tests ontwikkeld. De uitkomsten van die tests moeten door een deskundige Karakter Consultant worden geïnterpreteerd en vertaald naar de situatie of context waarbinnen de tests zijn ingevuld, voordat er conclusies aan kunnen worden verbonden.

Vanaf nu kunnen deze tests door Perselectief worden afgenomen. Afgelopen maanden volgde Maarten van de Sande van Perselectief namelijk de opleiding Karakter Consultancy van de Karakterfaculteit, en op 4 december jl. kreeg hij het diploma 'Karakter Consultant' uitgereikt. Voor Perselectief is de Karaktertest een uitstekende aanvulling op de dienstverlening, omdat we hiermee de (on-)geschiktheid van een kandidaat voor een functie nog duidelijker aan kunnen tonen. Inmiddels hebben we de eerste tests al afgenomen en hebben we de betrokken personen een beter inzicht kunnen geven in hun handelen. En konden we hun toekomstige werkgever helpen bij het maken van de keuze voor een nieuwe medewerker op basis van karakter.

De reacties van onze klanten en kandidaten waren positief. En ook zelf zijn we er blij mee. Wat ze zagen en hoorden tijdens gesprekken met kandidaten werd verklaard door de testuitslagen. Hoe gaaf is dat?

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.