/
Perselectief

Proactief, ondernemend, snel, integer en betrouwbaar zijn onze recruitment marketeers, want in deze snelle tijd met het internet altijd aanwezig is dat heel belangrijk.

Met deze kernwaarden als basis levert Perselectief maatwerk als het gaat om het bemiddelen in vaste en tijdelijke functies vanaf HBO-niveau. Ons doel is om te zorgen dat zowel onze klanten als onze kandidaten kunnen excelleren. En dat kan alleen als functie en kandidaat perfect op elkaar aansluiten.

In deze snelle markt kan Perselectief u helpen om altijd de juiste persoon voor u te vinden.

Een vrijblijvende afspraak?
Graag helpen wij u bij het vinden en selecteren van de beste kandidaten voor uw vacatures. U kunt ons bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak: 088-7766544 of info@perselectief.nl.
Perselectief... Onze mensen maken het verschil
 
Monsterboard voorspelt: meer sollicitaties via mobiel in 2017
Carrièreplatform Monsterboard verwacht dat solliciteren via mobiele apparaten toeneemt in 2017. Millennials (18-35 jarigen) vormen over een paar jaar het grootste deel van de werkende beroepsbevolking en zij verwachten dat zij alles via hun mobiel kunnen regelen. Dit vraagt om belangrijke aanpassingen in branding en werving door werkgevers. Millennials doen steeds meer op hun mobiele telefoon; van bankieren en shoppen tot aan daten en zelfs solliciteren. Als je hier als bedrijf nog niet voldoende op inspeelt, loop je het risico dat je talent misloopt.
Recruiters worden recruitment marketeers
Werkzoekenden van nu willen veel meer zien dan alleen een vacature. 75% van de werkzoekenden doet gedegen onderzoek voordat ze solliciteren en meer dan 70% van deze groep besteedt zelfs minimaal een uur aan het zoeken naar informatie voordat ze overgaan tot solliciteren.* Kandidaten willen voordat ze solliciteren meer te weten komen over een bedrijf, de bedrijfscultuur, de waarden, de visie en de carrièremogelijkheden.
Mobile first voor millennials

Uit cijfers van Monsterboard blijkt dat 41,5%van het website verkeer komt van mobiele apparaten.

Gemiddeld checken we 150 keer per dag onze mobiele telefoon, maar tot nu toe blijft het aantal sollicitaties via mobiel nog achter op sollicitaties via desktop of laptop. Werkgevers die kandidaten bereiken daar waar ze hun online leven zich afspeelt en barrières om mobiel te solliciteren wegnemen, gaan het verschil maken. Een trend die je als werkgever alleen maar kunt omarmen om op te vallen bij de millennial generatie en ze voor je te winnen. Zo verschuift de rol van de recruiter steeds meer naar die van een recruitment marketeer.
Bron : Monsterboard


Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.