/
Perselectief

Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening.

Wij zijn specialist in hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek.

Onze recruiters hebben elk hun eigen specialismen en werken in die markten en functies. Wij werken landelijk maar ook graag voor Apeldoorn. Perselectief werkt op basis van relatie en vertrouwen. Daarom zijn partnership en commitment erg belangrijk voor ons. Wilt u echt weten hoe Perselectief werkt? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bel 055- 30 34 034 of mail naar info@perselectief.nl. Wij helpen u graag verder!  

Kantoor Perselectief Apeldoorn
 
Nieuw kantoor voor Perselectief
Perselectief nieuw kantoor Grift055

Op 9 mei 2019 is Perselectief verhuisd naar Grift055, misschien wel het mooiste kantoorpand van Apeldoorn. Of, zoals de pandeigenaar het zelf omschrijft: “gerenoveerde, duurzame, kwalitatieve en overzichtelijke werkplekken die middels de gebruikte materialen de rust uitstralen die je nodig hebt”. Echt iets voor ons dus

Met deze verhuizing realiseren we de volgende stap in de professionele groei die we als Perselectief doormaken. Vanuit ons nieuwe kantoor blijven we onze klanten uiteraard voorzien van de beste kandidaten voor vacatures en interim opdrachten.

Want u zoekt?... Wij vinden! Bovendien gaan we de komende tijd als Perselectief Groep een aantal nieuwe concepten lanceren, waarbij we onze expertise gaan combineren met nieuwe technologie of actuele marktontwikkelingen.


Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.