/
Perselectief
Perselectief kantoor ApeldoornEn ben je nieuwsgierig naar ons groeiende kantoor, dan ben je van harte welkom om onze nieuwe kantoorruimtes te komen bewonderen! Je kunt dan contact opnemen met onze consultants.

Perselectief ...
Wij creëren groei

 

Perselectief heeft nieuwe kantoorruimtes voor nieuwe collega’s

Sinds mei 2016 is ons kantoor aan het Oranjepark in Apeldoorn gevestigd, waar we heerlijk werken met 8 collega’s. En omdat we ons team graag willen versterken met een consultant en een recruiter zijn er afgelopen week twee mooie kantoorruimtes bijgekomen. De gehele begane grond van de villa op de van der Houven van Oordtlaan 6 wordt nu gebruikt door Perselectief.

Consultant

Als Consultant bij Perselectief ben je dagelijks bezig met klanten en kandidaten. De klanten help je door het vinden van de beste kandidaten voor hun openstaande vacatures. De kandidaten help je bij het bepalen van een volgende stap in hun carrière. Je adviseert hen over mogelijkheden en capaciteiten.

Recruiter

Als Recruiter bij Perselectief scout jij talenten en stel je ze voor aan de consultants werving en selectie en interim management. Je ondersteunt de consultants in hun werk. Binnen ons team met enthousiaste collega's draag je bij aan een positieve werksfeer en lever je een commerciële bijdrage aan de verdere ontwikkeling en groei van onze organisatie.

Dus wil je ook deel uitmaken van dit groeiende team van professionals, met de mooiste werkplek van Apeldoorn? Neem dan contact met ons op: Maarten van de Sande of Linda Teelken.

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.