/
Perselectief
Marloes en Lisa - Perselectief werving en selectie 2 recruiter
Kennis maken?
Wie kennis wil maken met Lisa of Marloes is van harte welkom op ons kantoor in Apeldoorn, de koffie staat altijd klaar!

Neem van te voren dan wel even persoonlijk contact met ze op, want ze werken op volle kracht.
Perselectief....... De menselijke kant van de zaak
 
Perselectief heeft twee nieuwe recruiters
Sinds 1 april jl. is het team van Perselectief uitgebreid met twee recruiters: Marloes Asberg en Lisa Keijzers. Een volgende stap in de groei en professionalisering van Perselectief. Beide dames stellen zich graag aan u voor:
Marloes Asberg:
“Als Recruiter bij Perselectief Werving en Selectie en Perselectief Interim ben ik dagelijks op zoek naar talenten die openstaan voor een nieuwe baan of een volgend interim project. Mijn nieuwsgierigheid, doorzettingsvermogen, enthousiasme en mijn gezonde kritische houding maken het verschil. Samen met mijn collega’s ben ik op zoek naar de beste kandidaten voor (tijdelijke) vacatures in de industrie, dienstverlening en zorg.”
Lisa Keijzers:
“Als Recruiter bij Perselectief Werving en Selectie ben ik continue op zoek naar de beste talenten in de Bouw en Techniek. Ik kom graag in contact met mensen die openstaan voor een nieuwe baan en die op zoek zijn naar de perfecte match voor een mooie toekomst. Samen met mijn collega's binnen Perselectief Bouw en Techniek mag ik mezelf recruitment specialist noemen.”
Onze recruiters gebruiken uiteraard de meest geavanceerde search tools en actuele databases, maar gelukkig ook (vooral) hun gezond verstand. Daardoor bereiken zij de beste kandidaten tussen de 17 miljoen Nederlanders.

Wilt u meer weten over Lisa Keijzers of Marloes Asberg, kijk dan op hun persoonlijke pagina of klik op de foto.

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.