/
Perselectief
Perselectief ook Internationaal, Maarten van de Sande
Contact:
U kunt bellen of mailen met Maarten van de Sande.
Tel: 06-208 51 567 of maartenvandesande@perselectief.nl
Hij helpt u graag verder!
Perselectief... Wij creëren groei
 
Perselectief is ook internationaal actief!
“ ’s Lands wijs, ’s lands eer”, zo luidt een Nederlands spreekwoord. Ieder land is anders en mensen hebben hun eigen normen en waarden. Als je – net als wij – dagelijks bezig bent met mensen is het belangrijk om deze te kennen. Om te weten wat wel en niet kan en mag als het gaat om intermenselijk contact.

Als door en door Nederlands bureau zijn we natuurlijk thuis in de Nederlandse mores. Maar wist u dat wij ook in België en Scandinavië inmiddels onze sporen hebben verdiend als het gaat om de bemiddeling van lokale kandidaten voor vacatures in die landen?

Door onze persoonlijke achtergrond hebben wij diepgaande kennis van de cultuur in deze landen en beschikken wij over een uitgebreid en actueel netwerk van professionals en managers. Hiermee blijken wij uitstekend in staat om in deze landen lokale kandidaten te vinden voor vacatures.

Zo hebben wij recent in België enkele interessante kandidaten geplaatst voor commerciële rollen voor diverse opdrachtgevers, o.a. in de handel en in de industrie. In Denemarken hebben we voor een Nederlands productiebedrijf o.a. een Key Accountmanager en een Finance Director geplaatst. En in een Zweden een Countrymanager voor een opdrachtgever in de Retail. In alle gevallen was de opdrachtgever blij verrast met de snelheid van onze zoektocht en met de kwaliteit van de kandidaten.

Dit smaakt naar meer!
Naast het feit dat het voor ons erg leuk is om internationaal bezig te zijn, is het voor Nederlandse opdrachtgevers met expansieplannen in het buitenland bijzonder plezierig om met een Nederlands(-talig) bureau te kunnen schakelen.

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.