/
Perselectief

Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in goed opgeleid en gekwalificeerd personeel in finance, HR, management & directie, sales en (installatie) techniek. Wij werken landelijk maar ook graag voor Apeldoorn.

Wilt u echt weten hoe Perselectief werkt? Nodig ons dan uit voor een kennismakingsgesprek. Bel 055- 30 34 034 of mail naar info@perselectief.nl. Wij helpen u graag verder!

 
Perselectief lanceert een nieuw logo

Onze markt verandert, en daarmee de klantvraag. De verandering van ons logo naar een veelkleurig en dynamisch geheel, is de voorbode van veel nieuws. Waardoor wij u nog beter op maat kunnen bedienen.

Houd de komende tijd onze website in de gaten!


 

Perselectief Groep

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
17-05-2019
Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. Onze recruiters hebben elk hun eigen specialismen en werken ...