/
Perselectief
Perselectief op de VSK-Beurs
VSK 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.
  • dinsdag 6 februari 10.00 - 18.00 uur
  • woensdag 7 februari 10.00 - 18.00 uur
  • donderdag 8 februari 10.00 - 20.30 uur
  • vrijdag 9 februari 10.00 - 18.00 uur
Perselectief stand 7.E097
Directe link naar de VSK-Beurs
Perselectief ... wij creëren groei
 
Perselectief op dé VSK vakbeurs
De VSK is van oudsher de vakbeurs voor de installatie branche. In de loop der jaren heeft het vak een enorme transitie doorgemaakt. Door alle technologische ontwikkelingen, met name de toenemende integratie van ict-toepassingen in technische producten en systemen verandert het werk, de rol en de verantwoordelijkheid van de installateur.
Tekort aan gekwalificeerd personeel
Werkgevers ervaren een flink tekort aan gekwalificeerde technisch personeel in de techniek- en bouwbranche en hebben steeds meer moeite met het invullen van vacatures. Er heerst krapte op de arbeidsmarkt; personeel is minder beschikbaar en bedrijven merken dat vacatures veel langer open staan. Perselectief is gespecialiseerd in het werven en selecteren van technische specialisten in de techniek- en bouwsector.
Eigen netwerk
‘We selecteren uit een groot eigen netwerk van technische professionals in de techniek- en bouwbranche op management niveau,’ zegt Linda Teelken managing consultant bij Perselectief en expert op het gebied van bouw en techniek. ‘We komen zelf uit deze branche en kunnen daardoor effectief reageren op een aanvraag. Bovendien spreken we de taal van de opdrachtgever en schakelen sneller dan bureaus die niet gespecialiseerd zijn in dit segment.’
Technische vacatures
Bent u geïnteresseerd in een snelle en vakkundige invulling van uw technische vacature, neem dan vrijblijvend contact op met onze consultants: Linda Teelken, Tjerco Katerberg, Justin van Rossum, Sanne Oude Nijhuis of Corine Schoonderbeek per mail of telefoon of bezoek ons op de VSK-beurs.

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.