/
Perselectief

Perselectief ... Wij creëren groei!

 
Tessa Hartemink: van harte welkom bij Perselectief!
Perselectief heeft zeer recent Tessa Hartemink verwelkomd als nieuw teamlid.
Net terug van een wereldreis zit Tessa vol energie. Energie die ze ongetwijfeld goed kan gebruiken in haar nieuwe rol als Recruiter.

Inmiddels hebben we Tessa al leren als een vrolijke en doortastende dame, en heeft ze haar eerste gesprekken met kandidaten al gevoerd. Zelf zegt ze hierover: "De vraag welke ambities iemand heeft, leidt vaak tot mooie en interessante gesprekken. Ieder mens heeft zijn eigen dromen en doelen. Maar één ding heeft iedereen hetzelfde: mensen streven hun eigen geluk na. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met plezier naar zijn werk kan gaan. Daarom help ik je graag op weg naar een volgende stap in je carrière."

Wie kennis wil maken met Tessa is van harte welkom op ons kantoor in Apeldoorn!
De koffie staat klaar!
Tessa Hartemink
06 - 21 25 66 37 
tessahartemink@perselectief.nl

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
17-05-2019
Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. Onze recruiters hebben elk hun eigen specialismen en werken ...