/
Perselectief
Werving en Selectie Apeldoorn - Perselectief

 

U zoekt?... Wij vinden!


Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in de werving en selectie van hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in finance, HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. Onze consultants hebben elk hun eigen specialismen en werven dan ook in die markten en functies. Wij werken landelijk maar ook graag voor Apeldoorn.

Perselectief werkt op basis van relatie en vertrouwen. Daarom zijn partnership en commitment erg belangrijk voor ons.

Wilt u echt weten hoe Perselectief werkt? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U kunt bellen of mailen met Maarten, Linda, Tjerco, Corine, Sanne, Lisa, Marloes of Marilène.
U vindt ze op onze consultantspagina.

Zij helpen u graag verder!

Perselectief ...
Wij creëren groei


 

Stijgende lijn voor Apeldoorn


Na een aantal magere jaren heeft de gemeente Apeldoorn de stijgende lijn weer te pakken. Gewild als vestigingsplaats voor bedrijven, gezegend met een toenemende werkgelegenheid en samen met het bedrijfsleven en andere partijen werkend aan een nog aantrekkelijker binnenstad.
Een goede graadmeter voor Mark Sandmann, wethouder Economische Zaken en Grondzaken, is het record aantal hectare in reservering op bedrijventerreinen. “Daarnaast hebben de ondernemers die ik spreek veel vertrouwen in de toekomst, het gaat goed.

Apeldoorn doet het goed

Sandmann vervolgt: “En de recente werkgelegenheidscijfers van de provincie laten een duidelijke stijging zien. Kampten we vijf jaar geleden nog met werkloosheid, nu wordt de groei het meest beperkt door een gebrek aan arbeidskrachten.” Daarnaast heeft de gemeente Apeldoorn de ambitie om een toeristisch toplandschap te worden. “Ik ben vicevoorzitter van het samenwerkingsverband Veluwe Agenda en onlangs kregen we te horen dat de Veluwe de kustprovincies verslaat als meest bezochte toeristische regio. Dan doe je echt iets goed.”

Relatiebeheerders

De allermooiste prestatie is voor Sandmann echter de uitverkiezing in 2016 tot MKB-vriendelijkste stad. “Die hoofdprijs is onder meer te danken aan hoe onze relatiebeheerders functioneren. Elk bedrijf heeft zijn eigen beheerder en dat spreekt ondernemers enorm aan. Als ze iets willen regelen, weten ze bij wie ze moeten zijn.” Vorig jaar was tevens het eerste jaar van de Stichting Centrummanagement en ook voor 2018 geldt de binnenstad als speerpunt. “We hebben 9 miljoen gereserveerd om de herinrichting van de binnenstad naar de volgende en laatste fase te brengen, met het Marktplein als voorlopig sluitstuk.”

Continueren stabiele politieke cultuur

Als de gemeente haar zaakjes op orde heeft, is het voor bedrijven ook aantrekkelijk om te investeren, meent Sandmann. “En dat gebeurt ook, getuige Hoofdstraat 92-94, het voormalige V&D-pand en de Oranjerie.” Daarnaast blijft de gemeente Apeldoorn samenwerken met uiteenlopende partijen om het toerisme op de Veluwe te versterken. Met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht, is de ambitie van Sandmann duidelijk: doorgaan. “De afgelopen vier jaar hebben we als gemeente veel successen geboekt, met als voornaamste resultaat het financieel herstel. Ik hoop op weer vier jaar met een stabiele en positieve politieke cultuur.”

Bron: Apeldoorn


Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.