/
Perselectief
Partnership en commitment
Perselectief Interim werkt op basis van relatie en vertrouwen. Daarom zijn partnership en commitment erg belangrijk voor ons. We investeren graag in een lange termijn relatie met u.

Wilt u echt weten hoe Perselectief Interim dit doet? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Contact:

U kunt bellen of mailen met Maarten van de Sande.
Tel: 06-208 51 567 of maartenvandesande@perselectief.nl
Hij helpt u graag verder!

Perselectief... Onze mensen maken het verschil

 

 
Interim oplossingen in Finance
Perselectief Interim biedt interim oplossingen voor organisaties die behoefte hebben aan financiële expertise

Voor tijdelijke vacatures en projecten op het gebied van financieel management en controlling zijn wij al ruim 15 jaar partner voor bedrijven. Wij bemiddelen interim managers voor finance opdrachten in vrijwel alle branches en markten.

Onze onafhankelijke professionals worden onder andere ingezet als: CFO, Controller, Accountant, Hoofd Administratie, Salarisadministrateur en Financieel Manager.

Diverse interim vraagstukken

Wilt u tijdelijk capaciteit inhuren voor uw finance positie? Heeft een een project dat tijdelijk begeleid moet worden? Gaat u een nieuw systeem implementeren of een proces opzetten? Wat uw vraagstuk ook is, Perselectief Interim biedt interim oplossingen tegen een transparant verdienmodel.

Kennis van financieel management
De consultants van Perselectief Interim hebben zelf ruime management ervaring opgedaan en zijn vakinhoudelijk goed onderlegd. Zij definiëren uw behoefte aan de een interim manager finance door het stellen van kritische vragen en ze selecteren - uit een groot eigen netwerk - gegarandeerd de beste persoon voor uw finance positie. Binnen 5 werkdagen kunnen ze meerdere kandidaten schriftelijk aan u voorstellen.

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.