/
Perselectief



Proactief, ondernemend, snel, integer en betrouwbaar.

Met deze kernwaarden als basis levert Perselectief maatwerk als het gaat om het bemiddelen in vaste en tijdelijke functies vanaf HBO-niveau.
Ons doel is om te zorgen dat zowel onze klanten als onze kandidaten kunnen excelleren. En in deze overspannen arbeidsmarkt, kan Perselectief u zeker helpen.
We beschikken over een groot en uniek netwerk van professionals. U kunt bij ons altijd deskundigheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid verwachten.

Een vrijblijvende afspraak?

Graag helpen wij u bij het vinden en selecteren van de beste kandidaten voor uw vacatures.

U kunt ons bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak: 088-7766544 of info@perselectief.nl.

Perselectief ...
Wij creëren groei

 

Vacatures in het eerste kwartaal van 2018


De afgelopen 5 jaar is het aantal openstaande vacatures met ongeveer 150 procent (!) gestegen. In geen enkel kwartaal tot nu toe ontstonden ooit zoveel vacatures als in het eerste kwartaal dit jaar: ruim 281.000.
Het aantal ontstane vacatures lag eind maart 2018 hoger dan de vorige piek, eind 2007.

Arbeidsmarkt twee kwartalen gespannen


Doordat het aantal vacatures oploopt, terwijl het aantal mensen dat werkloos is verder daalt, neemt de spanning op de arbeidsmarkt toe. Tegenover elke openstaande vacature stonden in het eerste kwartaal van 2018 gemiddeld 1,6 werklozen. De arbeidsmarkt is nu twee kwartalen gespannen, wat betekent dat de vraag naar arbeid bovengemiddeld is en het beschikbare aanbod relatief laag. Toch is de arbeidsmarkt nog niet zo krap als in 2008. Toen waren er per openstaande vacature 1,3 werklozen.

Meeste erbij in de zakelijke dienstverlening


In bijna alle bedrijfstakken nam het aantal openstaande vacatures in het eerste kwartaal toe, het meest in de zakelijke dienstverlening. Ook in de handel en vervoer en opslag kwamen er vacatures bij. Alleen de financiële dienstverlening en de overige diensten kenden in het eerste kwartaal een kleine afname.

Bron: Werf&


Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.