Perselectief

PERSELECTIEF, WIJ CREËREN GROEI

Team Perselectief Apeldoorn

WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR UW BOUW VACATURES

Perselectief is een werving en selectie bureau, gespecialiseerd in werving en selectie voor de invulling van uw sales en management vacatures vanaf mbo+ / hbo-niveau in de bouw branche. Het gaat om vacatures waarbij vakkennis en een aantal jaren stevige ervaring vereist zijn.
Perselectief verzorgt al ruim 25 jaar, werving en selectie voor vaste en tijdelijke vacatures in allerlei soorten organisaties en in allerlei branches en markten maar vooral ook in de bouw.

Dit kan zijn voor uw:

 • Vacature accountmanager of junior account manager
 • Vacature sales manager of junior sales manager
 • Vacature directeur
 • Vacature verkoper buitendienst of verkoper binnendienst
 • Vacature productieleider of projectleider

KENNIS VAN DE BOUW

Onze consultants hebben zelf ruime ervaring opgedaan in de bouwbranche, voordat zij werving en selectie gingen doen. Daardoor zijn zij vakinhoudelijk goed onderlegd en weten aan welke eisen moet worden voldaan. Als ondernemers begrijpen we bovendien uw behoeften en uitdagingen. Selecteren doen we uit een groot eigen netwerk, en door de inzet van onze kennis en ervaring selecteren we gegarandeerd de beste kandidaat voor uw bouw vacature.

WERVING EN SELECTIE VOOR UW BOUW VACATURE

Na een persoonlijke intake stellen we met u een plan van aanpak voor de werving en selectie van uw bouw vacature op. Hierin beschrijven we onze werkzaamheden, de verwachte doorlooptijd van de procedure en de wederzijdse "rechten en plichten", om vol vertrouwen en commitment tot de beste match te kunnen komen.

Aan het begin van onze werkzaamheden bepalen we onze strategie voor de werving, search en selectie. Iedere bouw vacature is anders. Dit vergt een maatwerk strategie om de juiste kandidaten te kunnen bereiken. Met onze moderne search tools en ons uitgebreide netwerk van specialisten zijn wij in staat om snel te schakelen. Met geselecteerde kandidaten gaan we een uitgebreid gesprek aan, om ze grondig te screenen op deskundigheid en persoonlijkheid en ze ook écht te leren kennen. Alleen de beste kandidaten zijn goed genoeg om aan u te worden voorgesteld. We gaan daarbij zorgvuldig en gericht te werk.

Daarna begeleiden we de verdere procedure, zodat u de beste kandidaat kunt aannemen. In de eerste 6 maanden na de werving en selectie blijven wij betrokken bij u en uw nieuwe medewerker, omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze dienstverlening en van onze kandidaten!

PARTNERSHIP EN COMMITMENT

Perselectief werkt op basis van relatie en vertrouwen. Niettemin worden al onze kandidaten getoetst op integriteit middels Human Profiling. Daarnaast vinden wij partnership en commitment erg belangrijk. Dat betekent dat we met u afspreken wat we van elkaar mogen verwachten. In gezamenlijkheid komen we tot het beste resultaat. We investeren graag in een lange termijn relatie met u.

Wilt u echt weten hoe Perselectief vacatures in de bouw invult?

Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze Bouw Consultants voor alle mogelijkheden en onmogelijkheden:

 • Linda Teelken
 • Corine Schoonderbeek
 • Tjerco Katerberg

  Of bezoek via onderstaande foto's de persoonlijke pagina's. We zijn u graag van dienst!

 • Perselectief vacatures in de Bouw Linda Teelken, Corine Schoonderbeek en Tjerco Katerberg


  Perselectief Werving en Selectie, wij creëren groei!

  Actuele opdrachten
  inMidden Nederland
  inNederland
  Contact

  Perselectief
  Grift055, Waterloseweg 7a
  7311 JG Apeldoorn
  E: info@perselectief.nl  
  T: 055 - 30 34 034

  Nieuws
  17-05-2019
  Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in finance, HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. Onze consultants hebben elk hun eigen specialismen ...
  01-01-2019
  30% korting! Om iedereen kennis te laten maken met deze nieuwe vorm van dienstverlening, en omdat Perselectief in 2019 alweer 30 jaar bestaat, geven wij tot 31 maart 2019 maar liefst 30% korting op de normale prijs van een Karaktertest. U kunt Maarten bellen of mailen voor meer informatie of ...