088-7766544 info@perselectief.nl
Perselectief

PERSELECTIEF, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Werving en Selectie Apeldoorn Teamfoto

WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR FINANCE VACATURES

Perselectief is een werving en selectie bureau, gespecialiseerd in werving en selectie voor de invulling van uw financieel management vacatures op hbo-niveau en hoger. Hierbij gaat het om Finance vacatures op directie- en managementniveau, op het gebied van financieel management en controlling, maar ook om specialistische functies. Het gaat om vacatures waarbij financiële vakkennis en een aantal jaren stevige ervaring vereist zijn.

Perselectief verzorgt al ruim 25 jaar, de werving en selectie voor vaste en tijdelijke finance vacatures in allerlei soorten organisaties maar ook in allerlei branches en markten. Dit kan zijn voor uw:

  • Vacature Controller of assistent controller
  • Vacature Financieel Directeur of CFO
  • Vacature Financieel Manager of Hoofd Administratie
  • Vacature Accountant, Assistent Accountant of Belastingadviseur

KENNIS VAN FINANCIEEL MANAGEMENT

Enkele van onze consultants hebben, voordat we actief werden in de werving en selectie, ruime ervaring opgedaan in financieel management. Daardoor zijn wij vakinhoudelijk goed onderlegd en weten we aan welke eisen een bekwame financieel manager moet voldoen. Als ondernemers begrijpen we bovendien uw behoeften en uitdagingen. Selecteren doen we uit een groot eigen netwerk, en door de inzet van onze kennis en ervaring selecteren we gegarandeerd de beste kandidaat voor uw finance vacature.

WERVING EN SELECTIE AANPAK VOOR UW FINANCE VACATURE

Na een persoonlijke intake stellen we met u een plan van aanpak op voor de werving en selectie van uw finance vacature. Hierin beschrijven we onze werkzaamheden, de verwachte doorlooptijd van de procedure en de wederzijdse "rechten en plichten", om vol vertrouwen en commitment tot de beste match te kunnen komen.

Iedere finance vacature en iedere organisatie is anders. Dit vergt maatwerk werving en selectie. Met onze moderne search tools en ons uitgebreide netwerk van financials zijn wij in staat om snel de juiste kandidaten te kunnen bereiken. Met geselecteerde kandidaten gaan we een uitgebreid gesprek aan, om ze grondig te screenen op deskundigheid en persoonlijkheid.

Daarna begeleiden we uiteraard de verdere procedure. In de eerste 6 maanden na de werving en selectie blijven wij nauw betrokken bij u en uw nieuwe medewerker. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze dienstverlening (en van onze kandidaten!) geven wij 6 maanden ‘garantie’ op de door ons bemiddelde kandidaten.

PARTNERSHIP EN COMMITMENT

Perselectief werkt op basis van relatie en vertrouwen. Niettemin worden al onze kandidaten getoetst op integriteit middels Human profiling. Daarnaast vinden wij partnership en commitment erg belangrijk. Dat betekent dat we met u afspreken wat we van elkaar mogen verwachten. In gezamenlijkheid komen we tot het beste resultaat. We investeren graag in een lange termijn relatie met u.

Wilt u echt weten hoe Perselectief Finance vacatures invult? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt contact opnemen met Maarten van de Sande maartenvandesande@perselectief.nl of bezoek via zijn foto zijn persoonlijke pagina.

Perselectief Maarten van de Sande


Perselectief Werving en Selectie, onze mensen maken het verschil

Actuele opdrachten
inEindhoven
inSoest
Contact

Perselectief
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
10-01-2018
Perselectief ... wij creëren groei   Sinds 1 januari jl. is het team van Perselectief versterkt met een recruiter: Marilène Heijbers. Hieronder stelt zij zich voor. Marilène Heijbers: Recruiter in Bouw & Techniek "Sinds januari 2018 ben ik met veel plezier werkzaam als Recruiter bij Perselectief. Binnen Perselectief hebben we ...
04-12-2017
Kennis maken? Wie kennis wil maken met Justin of Sanne is van harte welkom op ons kantoor in Apeldoorn! De koffie staat klaar! Neem van te voren dan wel even persoonlijk contact met ze op, want ze werken op volle kracht.   Perselectief... Wij creëren groei!   Sinds 1 november ...