Perselectief
W&S IN COMMERCIËLE EN MANAGEMENT FUNCTIES
Team Perselectief Apeldoorn

WERVING EN SELECTIE BUREAU VOOR UW SALES VACATURES

Perselectief is een werving en selectie bureau, gespecialiseerd in werving en selectie voor de invulling van uw commerciële vacatures vanaf MBO+ niveau in diverse branches, waaronder bouw. Het gaat om vacatures waarbij vakkennis en een aantal jaren stevige sales ervaring vereist zijn. Perselectief verzorgt al ruim 25 jaar, de werving en selectie voor vaste en tijdelijke commerciële vacatures in allerlei soorten organisaties en in allerlei branches en markten. Dit kan o.a.zijn voor uw:

  • Vacature Vertegenwoordiger, Accountmanager, Key Accountmanager
  • Vacature Sales Manager, Vestigings Manager, Export Manager of Regio Manager
  • Vacature Product Manager, Logistiek Manager, Marketing Manager
  • Vacature Directeur
  • Vacature Verkoper Binnendienst.

KENNIS VAN SALES

Wij hebben zelf ruime ervaring opgedaan in sales, voordat we werving en selectie gingen doen. Daardoor zijn wij vakinhoudelijk goed onderlegd en weten aan welke eisen de kandidaten moet voldoen. Bovendien begrijpen we uw behoeften en uitdagingen als ondernemer. Selecteren doen we uit een groot eigen netwerk, en door de inzet van onze kennis en ervaring selecteren we gegarandeerd de beste kandidaat voor uw sales vacature. .

WERVING EN SELECTIE VOOR UW COMMERCIËLE VACATURE

Na een persoonlijke intake stellen we met u een plan van aanpak voor de werving en selectie van uw commerciële / sales vacature op. Hierin beschrijven we onze werkzaamheden, de verwachte doorlooptijd van de procedure en de wederzijdse "rechten en plichten", om vol vertrouwen en commitment tot de beste match te kunnen komen.

Aan het begin van onze werkzaamheden bepalen we onze strategie voor de werving, search en selectie. Iedere sales vacature is anders. Dit vergt een maatwerk strategie om de juiste kandidaten te kunnen bereiken. Met onze moderne search tools en ons uitgebreide netwerk van specialisten zijn wij in staat om snel te schakelen. Met geselecteerde kandidaten gaan we een uitgebreid gesprek aan, om ze grondig te screenen op deskundigheid en persoonlijkheid en ze ook écht te leren kennen. Alleen de beste kandidaten zijn goed genoeg om aan u te worden voorgesteld. We gaan daarbij zorgvuldig en gericht te werk.

Daarna begeleiden we de verdere procedure, zodat u de beste kandidaat kunt aannemen. In de eerste 6 maanden na de werving en selectie blijven wij betrokken bij u en uw nieuwe medewerker, omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze dienstverlening en van onze kandidaten!

PARTNERSHIP EN COMMITMENT

Perselectief werkt op basis van relatie en vertrouwen. Niettemin worden al onze kandidaten getoetst op integriteit middels Human Profiling. Daarnaast vinden wij partnership en commitment erg belangrijk. Dat betekent dat we met u afspreken wat we van elkaar mogen verwachten. In gezamenlijkheid komen we tot het beste resultaat. We investeren graag in een lange termijn relatie met u.

Wilt u echt weten hoe Perselectief sales vacatures snel invult? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onze contactpersonen:
Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.