/
Perselectief

PERSELECTIEF, WIJ CREËREN GROEI

Team Perselectief Apeldoorn

Perselectief Interim en Detachering

Perselectief Interim is al meer dan 15 jaar een vertrouwd interim bureau in Nederland. Wij onderscheiden ons door een heldere opdrachtformulering, een snelle selectie van goed gekwalificeerde kandidaten en een unieke en transparante tariefstelling. Daarnaast verlenen we een uitstekende service; onze consultants begeleiden alle projecten van A tot Z.

INTERIM OPLOSSINGEN

We bieden interim oplossingen voor tijdelijke opdrachten in Bouw, Techniek en Dienstverlening. U bent bij ons aan het juiste adres voor het bemensen van tijdelijke vacatures, incidentele projecten en vastomlijnde opdrachten, waarbij kennis, ervaring en de juiste persoonskenmerken belangrijk zijn.

DIVERSE VORMEN VAN INTERIM DIENSTVERLENING

Afgelopen jaren hebben wij diverse vormen van dienstverlening ontwikkeld, waardoor we iedere klantvraag adequaat en passend kunnen beantwoorden:

Detachering
Projectdetachering
Deta-Vast
Interim Management

Actuele opdrachten
inNoord-Nederland
inRegio Den Haag of Regio Tilburg
Perselectief werving en selectie

 

Perseelectief interim en detachering
Perselectief international services

 

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
17-05-2019
Perselectief is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Interim Management van vakkundige professionals voor vacatures in de bouw, (installatie) techniek en dienstverlening. Wij zijn specialist in hoog opgeleid en goed gekwalificeerd personeel in finance, HR, engineering, management & directie, sales en (installatie) techniek. Onze consultants hebben elk hun eigen specialismen ...
01-01-2019
30% korting! Om iedereen kennis te laten maken met deze nieuwe vorm van dienstverlening, en omdat Perselectief in 2019 alweer 30 jaar bestaat, geven wij tot 31 maart 2019 maar liefst 30% korting op de normale prijs van een Karaktertest. U kunt Maarten bellen of mailen voor meer informatie of ...