088-7766544 info@perselectief.nl
/
Perselectief

PERSELECTIEF, WIJ CREËREN GROEI

Perselectief Werving en Selectie Apeldoorn Teamfoto

Perselectief Interim en Detachering

Perselectief Interim is al meer dan 15 jaar een vertrouwd interim bureau in Nederland. Wij onderscheiden ons door een heldere opdrachtformulering, een snelle selectie van goed gekwalificeerde kandidaten en een unieke en transparante tariefstelling. Daarnaast verlenen we een uitstekende service; onze consultants begeleiden alle projecten van A tot Z.

INTERIM OPLOSSINGEN

We bieden interim oplossingen voor tijdelijke opdrachten in Bouw, Techniek en Dienstverlening. U bent bij ons aan het juiste adres voor het bemensen van tijdelijke vacatures, incidentele projecten en vastomlijnde opdrachten, waarbij kennis, ervaring en de juiste persoonskenmerken belangrijk zijn.

DIVERSE VORMEN VAN INTERIM DIENSTVERLENING

Afgelopen jaren hebben wij diverse vormen van dienstverlening ontwikkeld, waardoor we iedere klantvraag adequaat en passend kunnen beantwoorden:

Detachering
Projectdetachering
Deta-Vast
Interim Management

Op onze website www.perselectief-interim.nl leest u hier meer over.

Contact

Perselectief
Van der Houven van Oordtlaan 6
7316 AH Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 088 77 66 544

Nieuws
10-01-2018
Perselectief ... wij creëren groei   Sinds 1 januari jl. is het team van Perselectief versterkt met een recruiter: Marilène Heijbers. Hieronder stelt zij zich voor. Marilène Heijbers: Recruiter in Bouw & Techniek "Sinds januari 2018 ben ik met veel plezier werkzaam als Recruiter bij Perselectief. Binnen Perselectief hebben we ...
04-12-2017
Kennis maken? Wie kennis wil maken met Justin of Sanne is van harte welkom op ons kantoor in Apeldoorn! De koffie staat klaar! Neem van te voren dan wel even persoonlijk contact met ze op, want ze werken op volle kracht.   Perselectief... Wij creëren groei!   Sinds 1 november ...