/
Perselectief
W&S IN COMMERCIËLE EN MANAGEMENT FUNCTIES
Team Perselectief Apeldoorn

Lisa Keijzers

Lisa  Keijzers
Naam: Lisa Keijzers
Adres: Waterloseweg 7A (GRIFT055)
  7311 JG,  APELDOORN
Mobiel: (06) 5129 3922
Werk telefoon: (055) 4034 034

Even voorstellen:

Lisa Keijzers: Recruiter in Bouw en Techniek

Als Recruiter bij Perselectief ben ik dagelijks op zoek naar de beste talenten in de Bouw en Techniek. Ik kom graag in contact met mensen die openstaan voor een nieuwe baan. Door gebruik te maken van geavanceerde search tools, actuele databases en gezond verstand weet ik de juiste kandidaten te bereiken tussen de 17 miljoen Nederlanders. Samen met mijn collega's binnen Perselectief Bouw en Perselectief Techniek mag ik mezelf recruitment specialist noemen.

Waarom? Dat is de vraag!

Iedere kandidaat die ik spreek stel ik de vraag: waarom? Een prachtige vraag die vaak onverwachte antwoorden oplevert. Ieder mens heeft keuzes gemaakt door vaak onverwachte redenen. Ieder mens heeft zo zijn redenen om van baan te willen veranderen. Ieder mens heeft ambities en dromen. Ik vind het boeiend en altijd spannend om daarover met je in gesprek te gaan. Waarom ik (bijna) alles van je wil weten? Omdat ik je dan nog beter kan koppelen aan de vacatures bij onze opdrachtgevers.

De specialisten van Perselectief

Voor de search naar kandidaten voor sleutelposities in bouw en techniek bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn collega’s bij Perselectief staan voor u klaar voor de specialistische invulling van vacatures met een eigen expertise. Of het nu gaat om kwalitatieve Werving en Selectie, hoogwaardig Interim Management of (inter-)nationale Executive Search, wij hebben de kennis en de expertise om u goed te helpen. Alle consultants bij Perselectief zijn specialisten in markten en functies en willen als “Trusted Advisor” altijd het optimale resultaat nastreven voor alle betrokkenen. Met veel kennis van onze markten en met grote en actieve netwerken in onze eigen specialisme zijn wij gesprekspartners van niveau. Deze aanpak is bewezen succesvol en leidt bij vacatures tot snelle invulling met de beste en meest geschikte kandidaten.

Meer weten over mij?

Bezoek dan mijn LinkedIn profiel, stuur een mail via lisakeijzers@perselectief.nl of bel me op 06 – 51 29 39 22.

Widget:

Actieve vacatures:

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.