/
Perselectief
W&S IN COMMERCIËLE EN MANAGEMENT FUNCTIES
Team Perselectief Apeldoorn

Marilène Heijbers

Marilène  Heijbers
Naam: Marilène Heijbers
Adres: Waterloseweg 7A (GRIFT055)
  7311 JG,  APELDOORN
Mobiel: (06) 5129 2445
Werk telefoon: (055) 4034 034

Even voorstellen:

Marilène Heijbers: Recruiter in Techniek en Bouw

Sinds januari 2018 ben ik met veel plezier werkzaam als Recruiter bij Perselectief. Dagelijks ben ik op zoek naar talenten die openstaan voor een nieuwe baan. Door gebruik te maken van geavanceerde search tools, actuele databases en gezond verstand weet ik de juiste kandidaten te bereiken tussen de 17 miljoen Nederlanders. Samen met mijn collega's binnen Perselectief Bouw & Techniek ben ik gespecialiseerd in de search van de beste kandidaten.

Ieder mens is uniek

Ik word er blij van om mensen die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging op de juiste plaats te krijgen. Daarnaast vind ik het dan ook interessant om te weten te komen waar je ambities liggen en wat je drijft. Want tenslotte is ieder mens uniek en ieder gesprek weer anders. En dat is nou precies wat ik zo mooi vind aan mijn werk!

De specialisten van Perselectief 

Voor de search naar kandidaten voor sleutelposities in techniek en bouw bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn collega’s bij Perselectief staan voor u klaar voor de specialistische invulling van vacatures met een eigen expertise. Of het nu gaat om kwalitatieve Werving en Selectie, hoogwaardig Interim Management of (inter-)nationale Executive Search, wij hebben de kennis en de expertise om u goed te helpen. Alle consultants bij Perselectief zijn specialisten in markten en functies en willen als “Trusted Advisor” altijd het optimale resultaat nastreven voor alle betrokkenen. Met veel kennis van onze markten en met grote en actieve netwerken in onze eigen specialisme zijn wij gesprekspartners van niveau. Deze aanpak is bewezen succesvol en leidt bij vacatures tot snelle invulling met de beste en meest geschikte kandidaten.

Meer weten over mij?

Stuur een mail via marileneheijbers@perselectief.nl of bel me op 06 – 51 29 24 45.
Of bezoek mijn LinkedIn profiel:

Widget:

Actieve vacatures:

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.