/
Perselectief
W&S IN COMMERCIËLE EN MANAGEMENT FUNCTIES
Team Perselectief Apeldoorn

Tessa Hartemink

Tessa  Hartemink
Naam: Tessa Hartemink
Adres: Waterloseweg 7A (GRIFT055)
  7311 JG,  APELDOORN
Mobiel: (06) 2125 6637
Werk telefoon: (055) 4034 034

Even voorstellen:

Tessa Hartemink: Recruiter bij Perselectief

Op 11 februari 2019 ben ik gestart als Recruiter bij Perselectief. Binnen Perselectief hebben we een grote diversiteit aan mooie vacatures en daarvoor ben ik dagelijks op zoek naar de beste kandidaten. Door gebruik te maken van geavanceerde search tools, actuele databases en gezond verstand weet ik de juiste kandidaten te bereiken tussen de 17 miljoen Nederlanders. Samen met mijn collega's mag ik mezelf recruitment specialist noemen.

Ik help je graag!

De vraag welke ambities iemand heeft, leidt vaak tot mooie en interessante gesprekken. Ieder mens heeft zijn eigen dromen en doelen. Maar één ding heeft iedereen hetzelfde: mensen streven hun eigen geluk na. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met plezier naar zijn werk kan gaan. Daarom help ik je graag op weg naar een volgende stap in je carrière. 

De specialisten van Perselectief

Voor de search naar kandidaten voor sleutelposities in de bouw en techniek bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn collega’s bij Perselectief staan voor u klaar voor de invulling van vacatures met een eigen expertise. Of het nu gaat om kwalitatieve Werving en Selectie of hoogwaardig Interim Management, wij hebben de kennis om u goed te helpen. Alle recruiters bij Perselectief zijn specialisten met veel kennis van de markten & functies. Verder hebben wij grote en actieve netwerken, zijn wij gesprekspartners van niveau en willen altijd het optimale resultaat nastreven voor alle betrokkenen . Deze aanpak is bewezen succesvol en leidt bij vacatures tot een snelle invulling met de beste en meest geschikte kandidaten.

Meer weten over mij?

Bezoek dan mijn LinkedIn profiel, stuur een mail via tessahartemink@perselectief.nl of bel me op 06 – 21 256 637.

Widget:

Actieve vacatures:

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.