/
Perselectief
W&S IN COMMERCIËLE EN MANAGEMENT FUNCTIES
Team Perselectief Apeldoorn

Lisanne Bronkhorst

Lisanne  Bronkhorst
Naam: Lisanne Bronkhorst
Adres: Waterloseweg 7A (GRIFT055)
  7311 JG,  APELDOORN
Mobiel: (06) 5129 2445

Even voorstellen:

LISANNE BRONKHORST: RECRUITER BIJ PERSELECTIEF


Begin 2024 ben ik gestart als recruitment consultant bij Perselectief. Binnen de organisatie richten wij ons op de bouw en installatie branche. We beschikken over een groot netwerk en zetten deze graag in voor de opdrachtgever. Dagelijks ben ik opzoek naar de beste match en zorg ik dat kandidaten hun werkgeluk (terug) vinden.

Werkgeluk en een nieuwe uitdaging!


Ik streef ernaar om iedere kandidaat iets mee te geven. Waar word je gelukkig van, liggen je ambities en wanneer wil je die waarmaken?
Ik help je graag op weg en ik denk graag met je mee. Het ultieme werkgeluk vinden is immers niet makkelijk. Er is op dit moment veel keus in de arbeidsmarkt en we kijken graag mee wat er echt bij je past.

De specialisten van Perselectief


Voor de search naar kandidaten voor sleutelposities in de bouw en techniek bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn collega’s bij Perselectief staan voor u klaar voor de invulling van vacatures met een eigen expertise. Of het nu gaat om kwalitatieve Werving en Selectie of hoogwaardig Interim Management, wij hebben de kennis om u goed te helpen. Alle recruiters bij Perselectief zijn specialisten met veel kennis van de markten & functies. Verder hebben wij grote en actieve netwerken, zijn wij gesprekspartners van niveau en willen altijd het optimale resultaat nastreven voor alle betrokkenen . Deze aanpak is bewezen succesvol en leidt bij vacatures tot een snelle invulling met de beste en meest geschikte kandidaten.

Meer weten over mij?

Bezoek dan mijn LinkedIn profiel, stuur een mail via lisannebronkhorst@perselectief.nl of bel me op 06 – 51 29 24 45.

Widget:

Actieve vacatures:

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.