Perselectief

Contactformulier

Virtueel Vragenuurtje

Schrijf je in via het contactformulier hier links!

Het Corona-virus heeft de wereld in zijn greep. We hebben veel bewondering voor alle zorg professionals en andere mensen werkzaam in vitale beroepen die ons land in deze tijden van crisis draaiende houden. De maatregelen die hard nodig zijn om de verspreiding van het virus te beperken hebben een grote impact op het bedrijfsleven. Er heerst veel onzekerheid bij ondernemers en beslissers, en omzetten lopen terug. We zien al de eerste bedrijven die aannamestops instellen, bepaalde tijdscontracten die niet worden verlengd, mensen die in hun proeftijd uit dienst gaan en dat werknemers met een 0-urencontracten niet meer worden opgeroepen.

Perselectief en Jobs That Work willen als werving & selectie bureaus ook een bijdrage leveren in deze moeilijke periode. We gaan je helpen en begeleiden naar een nieuwe job of bijstaan met advies! Dagelijks organiseren we een virtueel vragenuurtje waarvoor je met één van onze consultants een gesprek voor kan inplannen om al je vragen te stellen die hebt rondom je huidige situatie en mogelijkheden in de toekomst. We staan je bij met gratis advies en hulp om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan in een passende functie.

Samen hebben wij een groot netwerk en beschikbare kandidaten. Niet alle vacatures staan op onze websites vermeldt maar hebben veel mogelijkheden voor tijdelijke en vaste functies in verschillende branches.

 

Contact


Adres:
Grift055, Waterloseweg 7a, 7311 JG Apeldoorn

E: info@perselectief.nl
T: 055 - 30 34 034

Contact

Perselectief
Grift055, Waterloseweg 7a
7311 JG Apeldoorn
E: info@perselectief.nl  
T: 055 - 30 34 034

Nieuws
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.